Ansvarig projekt- och orderadministratör till IT-bolag i Kista!

Söker du en ledande roll inom ekonomiområdet och har erfarenhet av projektadministration? Då kan du vara den vi söker!

Detta söker vi

Vi söker dig som vill arbeta i en operativ roll med ledningsansvar för en eller ett par medarbetare i vår ekonomifunktion på TechniaTranscats huvudkontor i Kista. Funktionen ansvarar för orderadministrationen på våra kontor i Sverige, Norge, Finland och USA. Teamet består idag av sju medarbetare varav tre som tillhör projekt- och orderadministrationen.

Dina arbetsuppgifter

TechniaTranscat är ett konsultföretag där ditt fokus bland annat kommer vara projekthantering vilket innebär fakturering, transaktioner samt kontroll av rapporter och sifferunderlag. Du kommer att ha en ledande roll och förväntas vara drivande i utvecklingen av våra befintliga processer. Rollen innebär att du även kommer att vara ansvarig för all kommunikation och kravställning i organisationen. Vidare kommer du att stödja våra projektledare och konsulter gällande tidrapportering, projektuppföljning och utläggsredovisning.

Din profil

Vi tror att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet i en liknande roll med fördel i ett tjänsteföretag. Du har erfarenhet av projekthantering, intäkter och kostnader i en ekonomifunktion. Meriterande är om du har erfarenhet av hantering av konsulttimmar på projektbasis.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt excel. Eftersom vårt koncernspråk är engelska förutsätter vi att du talar och skriver god engelska.

Du som person

Vi söker dig som vill ha en ledande roll där du förväntas ha drivkraft i att leda arbetet framåt. Du är proaktiv och trivs när du har mandat att påverka och kunna förbättra. Leveransen är viktig och du är mån om att alltid hålla deadlines utan att kvalitén bli lidande.  Du är en god kommunikatör och en tydlig kravställare i organisationen.

Vad erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett svenskt företag med internationell verksamhet som utvecklas och växer! Det medför många möjligheter för dig som är driven och gillar utmaningar. TechniaTranscat är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chefer i hela organisationen. Våra medarbetare värdesätter flextid, friskvårdsbidrag satsningar på kompetensutveckling och teamaktiviteter som bidrar till att vår stämning är på topp!  

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med CV och pesonligt brev så snart som möjligt. Ansökan sänds till helena.hilton@techniatranscat.com.

Om oss

TechniaTranscat är det ledande kunskapsföretaget inom Product Lifecycle Management (PLM) i Europa. Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar våra kunder till att bli vinnare genom att kombinera deras egna styrkor med vår expertis inom PLM. Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 4000 kunder över hela världen, inklusive 43 som är noterade på Fortune 500. Technia är en del av Addnode Group (noterad på Nasdaq OMX Nordic List). För mer information: www.techniatranscat.com