IT-tekniker till växande IT-bolag i Kista

Vi söker dig med ett brinnande intresse för IT och en hög känsla för service som vill arbeta i en global organisation.

TechniaTranscat söker en It-tekniker som har ett stort intresse för IT i kombination med att vara ett stöd ut i organisationen. Du kommer att få möjlighet att utvecklas och lära dig nya system och applikationer. Arbeta i ett mångkulturellt team där samarbete och servicekänsla värderas högt i kombination med ett gott tekniskt kunnande.

Din roll

Du kommer arbeta med FirstLine Support;

  • incidenthantering
  • teknisk support
  • Felsökning av mjuk- och hårdvara
  • Domänadministration
  • Tekniskt ansvar för mobiltelefoni
  • Underhåll av servrar
  • Arbete med virtuella mijöer
  • Arbeta med IT-infrastruktur
  • Testa och utvärdera nya produkter och arbetssätt
  • Representera intern IT i projekt

 

Din profil

Du har minst gymnasieutbildning  med IT-inriktning samt minst två års erfarenhet från en supportroll inom IT. Du bör ha erfarenhet av Active Directory, Windowsmiljö, MS Office 365, VMWare eller liknande. För att passa i rollen som IT-Tekniker bör du ha ett stort tekniskt intresse och kunna möta olika människors behov oavsett tidigare erfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i tyska är meriterande men inget krav. Det är meriterande om du har Microsofit certifikat eller motsvarande.

Du bör ha en god förmåga och tycka det är roligt att sätta dig in i nya miljöer, system och applikationer. Du ser lösningar snarare än problem. Du är självklart noggrann och har struktur i det du gör. Vi söker också dig som trivs med att arbeta i team och har en god laganda.  För dig är det viktigt med kommunikation och att sträva efter att ge bästa möjliga service.

 

 

TechniaTranscat är det ledande kunskapsföretaget inom Product Lifecycle Management (PLM) i Europa. Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar våra kunder till att bli vinnare genom att kombinera deras egna styrkor med vår expertis inom PLM. Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 4000 kunder över hela världen, inklusive 43 som är noterade på Fortune 500. TechniaTranscat är en del av Addnode Group (noterad på Nasdaq OMX Nordic List). För mer information: www.techniatranscat.com

Att spela i vårt vinnande team

TechniaTranscat är ett svenskägt bolag med stort entrepenörsdriv. Hos oss finns det möjligheter att förkovra sig och utbyta erfarenheter med vassa kollegor. Med mycket talang under taket är det alltid något på gång. Vi anordnar utbildningar, turneringar, after-work och kickoff-resor för att nämna några saker. Vi söker lagspelare som vill vara en del i ett vinnande team och ha roligt! Vårt supportteam består av 6 personer som sitter i fräscha lokaler på företagets huvudkontor i Kista, nära till alla kommunikationer. Då vi är en global organisation finns stora möjligheter till ett rikt internationellt utbyte.

Ansökan och kontaktpersoner

Låter det här lockande? Välkommen med din ansök genom att skicka CV och personligt brev! Sista ansökningsdatum är 2016-12-31 men vi rekryterar löpande. Har du frågor? Kontakta Helena Hilton, HR-Specialist, helena.hilton@techniatranscat.com eller +46 (0)73 377 24 03.