Projekt- och orderadministratör till IT-bolag i Kista!

Har du erfarenhet av projekt- och orderadministration och är redo för nästa utmaning? Då kan du vara den vi söker!

Detta söker vi

Vi söker dig som vill arbeta i en operativ roll inom vår ekonomifunktion på TechniaTranscats huvudkontor i Kista. Ekonomifunktionen består idag av sju medarbetare varav tre som jobbar med projekt- och orderadministration. Funktionen utgör stöd till verksamheten som f.n. bedrivs i fem länder, Sverige, Norge, Finland, USA och Indien.

Dina arbetsuppgifter

TechniaTranscat är ett konsultföretag där ditt fokus bland annat kommer vara projekthantering vilket innebär fakturering, transaktioner samt kontroll av rapporter och sifferunderlag. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av våra befintliga processer. Rollen innebär också daglig kommunikation och kravställning ut i organisationen. Vidare kommer du att stödja våra projektledare och konsulter gällande tidrapportering, projektuppföljning och utläggsredovisning.

Din profil

Vi tror att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet i en liknande roll i ett konsult-/tjänsteföretag där du arbetat med order- och projektadministration samt fakturering. Om du har arbetat i Ekonomisystemet Maconomy är detta starkt meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt excel. Eftersom vårt koncernspråk är engelska förutsätter vi att du talar och skriver god engelska.

Du som person

Vi söker dig som är proaktiv och trivs när du har mandat att påverka och kunna förbättra. Leverans och kvaliteé är två viktiga nyckelbegrepp för dig och du är en person som håller deadlines.  Självklart är du noggrann och lämnar inget åt slumpen. Du är en god kommunikatör och en tydlig kravställare.

Vad erbjuder vi dig

Vi är ett svenskt IT-bolag med huvudkontor i Kista. Vår internationella verksamhet växer och utvecklas i nio länder, det ger många möjligheter för våra medarbetare. Vi är en modern arbetsplats med en platt organisation där du får vara en del i spännande projekt. Vi erbjuder kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Ansökan sänds till helena.hilton@techniatranscat.com.

Om oss

TechniaTranscat är det ledande kunskapsföretaget inom Product Lifecycle Management (PLM) i Europa. Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar våra kunder till att bli vinnare genom att kombinera deras egna styrkor med vår expertis inom PLM. Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 4000 kunder över hela världen, inklusive 43 som är noterade på Fortune 500. Technia är en del av Addnode Group (noterad på Nasdaq OMX Nordic List). För mer information: www.techniatranscat.com