Global Digital Marketing Manager

Kista, Sverige

Är du driven, vass på digital marknadsföring och redo för nästa steg i din karriär? Då är det kanske dig vi söker för att utveckla vår digitala marknadsföring!

TechniaTranscat är ett svenskt internationellt IT-bolag som är kunskapsledande inom Product Lifecycle Management. Den digitala marknadsföringen spelar en central roll för oss att nå nya kunder och för fortsatt varumärkesarbete. Nu söker vi en Global Digital Marketing Manager till marknadsavdelningen vid vårt huvudkontor i Kista. Du kommer tillhöra vår sälj- och marknadsavdelning och ha ett arbetsledningsansvar för en till två personer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Digital Marketing Manager ansvarar du för utvecklingen av bolagets digitala marknadsföring. Du kommer att ha ansvar för att planera, producera, utföra, rapportera och följa upp den digitala marknadsföringen med statistik och analys. I din roll ansvarar du för hemsidan, innehållet i digitala kanaler och kampanjer och marknadsföring i sociala medier. Du kommer också att arbeta med SEO/SEM, konverteringsoptimering och prospektering. Du är kravställare mot webbyrå, skribenter och översättare.

Vi jobbar tillsammans

TechniaTranscat har en informell företagskultur som uppmuntrar till att upptäcka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Då vi finns i nio länder arbetar vi i en utpräglat internationell miljö där vi tar vara på och lyfter våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. I din roll som Global Digital Marketing Manager har du ett nära samarbete med vår blivande Group Marketing Director i Tyskland, bolagsledningen samt våra affärsområdeschefer. Du har också mycket kontakter med externa samarbetspartners.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring, erfarenhet från B2B är meriterande. Rollen som Digital Marketing Manager kräver goda kunskaper och färdigheter inom operativ och strategisk marknadsföring, varumärkeskommunikation samt mycket goda kunskaper om digitala plattformar och verktyg, såsom Episerver, Pardot (eller annat Market Automation-verktyg), LinkedIn, Twitter och Youtube, etc.

Du har tidigare erfarenhet inom yrket och är självgående samt tar egna initiativ. Självklart har du förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska. Att skriva för webben är något du både har ett intresse för och behärskar väl. Om du behärskar HTML, CSS och har förståelse för enklare webbprogrammering är det ett stort plus.

Du kommer att ha ett arbetsledningsansvar för en till två personer initialt, en Webbredaktör och eventuellt en Marknadsföringskoordinator. För rätt person kan detta utvecklas till ett fullt personalansvar.

Du är en god kommunikatör med förmåga att inspirera andra. Du är självgående och tar egna initiativ. Du är kreativ och har förmåga att jobba i ett högt tempo när det krävs. För att passa hos oss är du prestigeslös med ett intresse för IT och möjligheterna det skapar för våra kunder. Du är nyfiket lagd, bevakar trender och omsätter nya idéer i aktiviteter.

Vad erbjuder vi dig

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande tjänst i ett svenskt framgångsrikt IT-bolag med en internationell verksamhet som växer och utvecklas i nio länder. Det ger många möjligheter för våra medarbetare. Vi är en modern arbetsplats med en platt organisation där du får vara en del i många spännande projekt. Vi erbjuder kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på kort gångavstånd från Kista Galleria med goda kommunikationer. Parkering finns vid behov.

Välkommen med din ansökan

Välkommen att sända din CV och ett personligt brev till job@techniatranscat.com. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Acting Group Marketing Director Per Noreen genom mejl: per.noreen@techniatranscat.com

 

Rekryteringen sköts av TechniaTranscat Human Resources, vi undanber oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Fler jobb inom marknadsföring

Grafisk Formgivare/Webbredaktör

Kista, Sverige