Grafisk Formgivare/Webbredaktör

Kista, Sverige

Trivs du med att skapa tilltalande digitala kampanjer och producera grafiskt material? Är du redo för nästa steg i din karriär? Då är det kanske dig vi söker.

TechniaTranscat är ett svenskt internationellt IT-bolag som är kunskapsledande inom Product Lifecycle Management. Den digitala marknadsföringen spelar en central roll för oss för att nå nya kunder och för fortsatt varumärkesarbete. Nu söker vi en Grafisk formgivare/Webbredaktör till marknadsavdelningen vid vårt huvudkontor i Kista.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer framförallt att arbeta med att utveckla våra digitala kanaler och producera grafiskt material. I rollen ingår att producera och förvalta webbsidor, t.ex. vår externa webbplats, landningssidor och kampanjsidor (både i våra CMS och Marketing Automation-verktyg) liksom design och produktion av bild och text till sociala medier och e-postmarknadsföring. Du optimerar digitalt innehåll utifrån sök-, sälj- och användbarhetsperspektiv och prioriterar löpande förbättringsåtgärder. Du utformar målgruppsanpassat innehåll för digitala kanaler.

Vidare ansvarar du för projektledning, layout, bildbehandling och produktion av kundmagasin, trycksaker och profilmaterial. Redigering och publicering av video förekommer. Du är kravställare mot webbyrå, skribenter och översättare, och driver utvecklingsprojekt för webb, sociala medier och andra digitala kanaler.

Vi jobbar tillsammans

TechniaTranscat har en informell företagskultur som uppmuntrar till att upptäcka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Då vi finns i nio länder arbetar vi i en utpräglat internationell miljö där vi tar vara på och lyfter våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. I din roll som Grafisk formgivare/Webbredaktör har du ett nära samarbete med vår blivande Global Digital Manager, bolagsledningen, säljteamet samt våra affärsområdeschefer. Du har också mycket kontakter med externa samarbetspartners.

Dina kvalifikationer

Du har en bakgrund som grafisk formgivare eller webbdesigner och är stark inom design och visuell kommunikation. Du har öga för layout, bildbehandling, typografi, interaktivitet och användarupplevelse. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, webbdesign eller grafisk formgivning.

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som kommunikatör med inrikning mot grafisk design eller webb och att du har erfarenhet av att arbeta i ett CMS-verktyg, helst Episerver. Du är en stjärna i Adobes programsvit, framförallt i Photoshop, InDesign och Illustrator. Rollen ställer också krav på goda kunskaper och förståelse inom responsiv webb, sökoptimering och digitala kundbeteenden. Utöver detta krävs att du kan uttrycka och förmedla dig väl skriftligen i både svenska och engelska.

Erfarenhet av Pardot eller ett annat Marketing Automation-verktyg är meriterande. Om du behärskar HTML, CSS och har förståelse för enklare webbprogrammering är det ett stort plus.

Som person är du social, självständig och initiativtagande. Du är kreativ och har förmåga att prioritera när tempot är högt. För att passa hos oss är du prestigeslös och har ett intresse för IT och möjligheterna det skapar för våra kunder. Du är nyfiket lagd, bevakar trender och omsätter nya idéer i aktiviteter.

Vad erbjuder vi dig

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande tjänst i ett svenskt framgångsrikt IT-bolag med en internationell verksamhet som växer och utvecklas i nio länder. Det ger många möjligheter för våra medarbetare. Vi är en modern arbetsplats med en platt organisation där du får vara en del i många spännande projekt. Vi erbjuder kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på kort gångavstånd från Kista Galleria med goda kommunikationer. Parkering finns vid behov.

Välkommen med din ansökan

Välkommen att sända din CV och ett personligt brev till job@techniatranscat.com. Urval och intervjuer sker löpande och ansökningar behandlas konfidentiellt. Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Acting Group Marketing Director Per Noreen genom mejl: per.noreen@techniatranscat.com

Rekryteringen sköts av TechniaTranscat Human Resources, vi undanber oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

TechniaTranscat - the #1 knowledge company in PLM. By combining your strengths with our expertise in Product Lifecycle Management (PLM) we will help you to turn your vision into value, and become the future winner. Our solutions are used worldwide in industries such as life sciences, automotive, travel, retail, offshore, telecom, fashion and food & beverage. We serve over 4000 customers worldwide, including 43 that are listed on the Fortune 500. TechniaTranscat is a part of Addnode Group, listed at the Nasdaq OMX Nordic List. For more information, please visit www.techniatranscat.com

Fler jobb inom marknadsföring

Global Digital Marketing Manager

Kista, Sverige